25 Şubat 2010 Perşembe

iki kişi arasında tasvir edilmiş yazı denemeleri..



yazı yazan kadın resmi ile ilgili görsel sonucu



Genç olan:

Nasılsın? Bugün neler yaptın? Ben rahat rahat evde keyif yapıyorum. Bu sabah (A) aradı, hastaneye gitmiş, aids testi yaptırıyormuş benim içimi rahatlatmak için, bir de bir psikoloğa başvurmuş, neden böyle "aptalca şeyler" yaptığını anlamak için. Şaşırdım ve sevindim bir adım atmasına ama ona belli edemedim yine de.. kırılganlık başlayınca kolay olmuyor doğal hale geçiş.

Olanları düşündükçe çok sinir oluyorum ama genel olarak kendimi huzurlu hissediyorum, şimdi daha iyi anlıyorum sanırım; "onun ne yaptığı önemli değil senin ne kadarını kabul edebildiğin önemli" gibi birşey söylemiştin sen.. artık eskisi gibi çok üzülmüyorum, daha çok gurur meselesi yapıyorum. :)

Ben asıl sana başka şeylerden bahsetmek istiyorum, hani sen bana "birisine yazar gibi yaz kendine" demiştin ya, ben de en iyisinin bu olacağını düşünerek başladım sana yazmaya.

Şu son 3 gündür yeni bir arkadaş var onunla konuşuyorum, genelde akşam yemeği saatlerinden sonra bana netten mesaj atıyor, önce "günün nasıldı" vs gibi şeyler söylüyordu, şimdilerde ise çok açık bir şekilde "biz"den bahsediyor ve fikirlerimi soruyor, ben ne düşüneceğimi şaşırdım... Bu çocuk bir sapık mı yoksa çok mu dürüst? yani ikinci günde "dün akşam beraber uyuduğumuzu hayal edip uykuya daldım" dedi, ben anlayamıyorum gerçekten, kafam çok karışık !

Ama konu bu kişi değil, konu; benim insanlara ne kadar güvenmem gerekiyor? Biliyorum bunun cevabı "içinden nasıl geliyorsa o kadar" ama ben P' ye öyle davrandım da ne oldu? Onun yüzünden okul değiştirmek zorunda kaldım...

Hoşlanmak; biri ile beraber olmak için yeterli mi? Daha A ile yarım yamalak bir bitiş yaşıyorken, başkalarını düşünebiliyor olmam, aslında yalnız kalmaktan korktuğum anlamına mı geliyor?

Bir yanım bu çocukla yeni şeyler denemek istiyor, diğer yarım ise panik halinde, sonuçta okuldan biri bu çocuk, ya herkese benden kolay bir kız gibi bahsederse ?! OOff kendime ne kadar ortada var olmayan sorun yaratıyorum değil mi?

Şimdilik bu kadar, tekrar yazacağım.

Öptüümm




{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-


4 yorum:

  1. Bu tür denemelerin ilerleyen yayınlarda varsa değerlendirmemi sonra yazmak isterim Momentos;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saniyorum bundan bir tane daha var.. ama aslında insanın kendine ulaştığı anlar olmalı, gerek iç konuşmalarla, gerek yazıyla.. çok aydınlatıcı olduğu bir gerçek. 👍

      Sil
    2. O konuda haklısınız. Ya da aynanın karşısına geçip monolog yapmak gibi.

      Sil
    3. Evet evet aynen dediğiniz gibi..

      Sil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H