6 Şubat 2011 Pazar

çoktular ama hiç yoktular








{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-




not: başkaca da tanınmış şarkısı yok galiba diyen arkadaşa...

6 yorum:

  1. tamam momentos.. o arkadaşa hemen bloğuna bakmayı tavsiye edeceğim:)
    teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. :) HayalKahvem abartmış mıyım? ama müzik dinleyen birisiyse ve yaşı çOOOOOOk genç değilse araştırıp bulurdu diye düşündüm... bana da iyi oldu biliyor musun? Çok iyi bir geçiş süreci yaşadım. Her işte bir hayır vardır :)))))

    YanıtlaSil
  3. "Herkesin bir derdi var durur içerisinde" diye bir türkü vardır Momentos.. Bilir misin bilmem..
    Teselli etmek var ya hiç işim değildir bilir misin? Galiba ben iyi gün dostlarındanım:) Beni teselli edecek laflardan da hiç hazetmem.. O nedenle teselli etmem.. Beceremem.. Hayat hep güllük gülüstanlık olmuyor.. Yaşanıyor illa iyi kötü bir şeyler.. Acı yaşadıysan acıyacak bir yerlerimiz.. Bırakalım acısın zaten.. En insani hallerimiz.. Girelim depresyona azıcık.. Ellerimiz üşüsün.. Ellerimiz düşsün.. Ama bunları sen yaşıyorsan misal, teselli niyetine
    beni yanında hisset.. Nessuno'yu hisset..Tomrukcan'ı.. Profösör'ü hisset.. Sanal da olsak.. Varız.. Bir telefon kadar bir yorum kadar sana uzağız.. Burdayız Momentos.. Diplerde yüz bir müddet.. Olsun.. Sonra yavaş yavaş çıkacaksın illa ki:)Elleri düşen ve üşüyen birisin sen. Yüreğin her daim sıcak:)) O sıcaklık seni diplerden yukarıya çabucak çıkaracak.. Çıkaracak..Hey!
    Ben şu şarkıları dinleyeyim mi bi:)
    Ne güzel olmuş bu şarkıları koyman momentos teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Ah ah HayalKahvem, bilmez miyim hiç... "hey gidi ceraahpaşa, geçmem yolundan geçmem.." diye de devam eder ve bana da pek uyar bu şarkı.

    Evet acısın, yaşayalım bunu ve sonra bir başka şekilde yeniden ayağa kalkalım. Zaten biliyor musun bu cenazede aynı zamanda ne kahkahalar oldu, gelince anlatacağım sizlere :) Dilek' in de kulakları çınlasın :))

    Uzun zamandır tek başıma bir şeyler karalar dururdum, ama tüm bunları bir yerde paylaşmanın güzelliğini yeni farkettim. Bir blogda hem de. :) Ne güzel duygular paylaşıyoruz, öyle çok sevindim, yüreğim öyle kanatlandı ki anlatamam.

    Hadi sen dinle şarkıları :) ben de gidip gelip dinliyorum zaten. Güzel pazar akşamların olsun cancağızım :))

    YanıtlaSil
  5. "Ne kadınlar sevdim zaten yoktular"

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H