15 Nisan 2014 Salı

birthday



Google kişiye özel doğum günü kutlaması da yapıyormuş :)  Sayfayı açıp da birden resimdeki notla karşılaşınca çok şaşırdım.. Keyifli bir şey. Darısı başınıza :)


not: fotoğrafa tıklarsanız daha büyük görebilirsiniz







{ಠ,ಠ}
|)__) 
-”-”-


4 yorum:

  1. ne güzeeeel bişiiii di mi yaaaa :)

    YanıtlaSil
  2. İlk gördüğümde gözlerime inanamadım... cidden çok hoşuma gitti deeptone :)

    YanıtlaSil
  3. Seninle son doğum gününden biraz önce, kalan ömrümüzun ilk günlerinde 'tesadüf' eseri tanıştık. Ben arkadaşların da gönderildiklerine inanırım. Bağıra basılacak hediyeler ya hepsi ve herkes gibi.
    Ama benim kalbimi ojuyarak geldin.
    gönlümün nazlı kızı blogum. Bakımsız...yaban otları bürümüş..seni orda ararken (mesajını ;)) hayatım film şeridi gibi gözümden geçti. Benim babam (Sezer) de eski journalcidir. Onun deniz gezilerini kaleme aldığı defterini bi gün fotokopi çekip pc de yazıp bi arkadaşımın yardmyla matbaasinda kitap yaptirmistim.defterin bana teslim edildiği ve benim babama vereceğim gün babalar günüydü. Kahvaltiya gec kaldım dışarda oldgm için ve o gün bi azar isittim babamdan.
    Bunu niye anlattim ki?
    :(
    Blog için bana' hadi' diycek dostum geldi, hoşgeldi!

    YanıtlaSil
  4. Bir doğum günleri, bir de ölüm günleri çok özeldir bana göre.. geride kalanlar ise değerli Şair Behçet Necatigil' in dediği gibi arada küçük çizgi... (bu arada şiirin adı Kitaplarda Ölmek şiirden küçük bir alıntı;
    "Adı, soyadı
    Açılır parantez
    Doğduğu yıl, çizgi, öldüğü yıl, bitti
    Kapanır, parantez."...
    O çizgi içinde kocaman bir hayat var elbet ama hoşgeldin ve uğurlama törenleri hiç abartısız, acısız bir anma günü olmalı. Bu yüzden benim doğum günüme, "tesadüf" ama anlamlı bir tesadüf eseri sen de hoşgeldin :)

    Bloga minik dokunuşlarla tekrar değmelisin Neslihan. Zira instagramdaki edebi yaratıcılık orda da kayıtlı olmalı :) Ben de "bunu niye anlattım ki?" diye sorduğun türde şeyleri anlattım blogda. Bazen bir ses, bir kelime herhangi bir yerdeki noktaya hatırlatıcı baskı oluşturur. O zaman her ne yaptırıyorsa bize olduğu gibi bırakmak iyidir, ruha iyi gelir. :)
    Çenem düşmüş, konuşacak ne çok şey var :D <3

    YanıtlaSil

{ಠ,ಠ}
|)__)
-”-”-


Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H